1384 Bewaren van fondant

door rubia

1386 Fondant en ganache

door Anne-Marie63

1387 Hoe gebruik je icing sheets?

door Ilhamo

1388 Welke fondant is het beste?

door jyttevw

1390 Afsmeren met lemoncurd

door janneke@britt

  • 10 reacties
  • 2084 bekeken
  • Laatste bericht 02-06-2012 06:18 door Taarterataaa...!

1392 Taart zonder marsepein??

door Simone76

1393 afsmeren met smeltsnoep??

door polderpret

1395 domdom

door Luckey

1396 hoe verkom ik dat mijn marsepein scheurt ?

door taart-en-cupcakes-groen

1399 HELLUP....marine blauw... :s

door SanneW

1401 taart bekleden

door drobbie19

1402 Xenos Marsepein en Fondant

door BakChanz ( Pagina's 1 2 )

1403 27/5 Gesmolten candy melts

door FannyV

1405 hoe heet dat?

door cat2008

1407 chocolade smelten..HELLUP!!

door Esthers Feestelijke Taart

  • 2 reacties
  • 764 bekeken
  • Laatste bericht 26-05-2012 18:55 door Esthers Feestelijke Taart

1409 Ganache opstijven

door ShinLi

1410 Scheuren door soort bc??

door Ellen1981