De feesttaart van AH was bij mij altijd een succes voordat ik deze website ontdekt had... http://www.ah.nl/recepten/recept?id=342730 Het recept is wel voor drie lagen, maar het gaat om het idee. Daar red jij je vast mee.
En anders misschien een raffaello-taart? Toen ik hem gemaakt had vond ik hem aan de droge kant, maar dat was ook nog voor de tijd dat ik deze site ontdekt had. Inmiddels iets meer ervaring met het maken van biscuits.
200 gram witte chocolade
2 zakjes klopfix
500 ml liter slagroom
200 gram geraspte kokos
amandelschafsel gerooster in een pan
Smelt de chocolade au bain marie en laat hem afkoelen. Klop 250 ml van de room (als je van zoet houd wat suiker toevoegen), de andere 250 ml moet je met klopfix kloppen. Meng de 2 cremes, daarna de koude gesmolten chocolade erdoor mengen. Als laatste de 150 gram kokos toevoegen.
De taart vullen en afsmeren met de creme. Garneren met de rest van de kokos, de amandelschaafsel en eventueel door midden gesneden raffaellos.
Life takes you to unexpected places, love brings you home