1

Onderwerp: Fondant en ganache

Heeft iemand ervaring met het bekleden van een taart met rolfondant overr een ganachelaag heen? Gaat dat of geeft dat problemen en blijft het netjes liggen?

Re: Fondant en ganache

Ik kan er zelf helemaal niets van met ganache, maar aan de filmpjes van inspired by michelle heb je misschien wel wat  :Y

http://www.youtube.com/watch?v=imfDvvSZn5I

"de hersenpan is geen jukebox waar je naar believen vrolijke ideeën uit tovert" - Martin Bril (1959-2009)

Re: Fondant en ganache

Ha, dankjewel, ga straks gelijk ff kijken!

4

Re: Fondant en ganache

Dat gaat perfect hoor, het geeft zelfs vaak een strakker effect als met botercrème.

Je kunt de ganache (nadat die in de koeling helemaal hard is geworden) lichtjes inborstelen met abrikozenconfituur, zodat de fondant beter blijft kleven.

Re: Fondant en ganache

Dankjewel, ga dat deze week proberen!