1231 suikerpasta (rolfondant) kleuren

door dubbeltje91

1232 Iemand ervaring met marsepein van xenos

door Bianca's Taart

1233 dummie bekleden..?

door Lenney

1234 Bruin naar zwart kleuren ??

door Jultie

1235 Hoe dik uitrollen voor bekleden taart?

door Jolanda Boxem

1236 dubbel bekleden of enkel laten?

door nikkie83

1237 Welke kleur voor fel roze fondant?

door Taartplanet

1238 botercreme en icing

door alber10e

1239 Wat een geklooi!!!

door Babycakes

1243 verkleuren van americolor

door waternimpf

1245 SPOED gesmolten parelrand BRUIDSTAART!

door Sydney ( Pagina's 1 2 )

1246 Rolling pin

door sissi88

1247 the mat

door lusitana

1248 Bekleden met marsepein stukjes

door Fabbiedabbie

1251 Fondant met Crisco?

door MissYlona

1252 Afsmeren met mascarpone ??

door Lillyan

1254 taart met 2 lagen

door tamara34

1255 fondant figuren bewaren?

door gerdaah

1258 Fondant smaak

door vrouwvanhicham

1259 Bekleden hot summer bakvorm?

door cake-taart

1260 biscuit bezweet.....

door Luckey