Onderwerp: Wat een geklooi!!!
Hallo allemaal,
gisteren drie kleine taartjes gemaakt van 7 cm hoog en in een kegelvormpje toelopend met platte bovenkant.... Zeg maar een omgekeerde muffin (onderkant boven en bovenkant strak afgesneden). uitgehold, gevuld met lemoncurd, afgesmeerd met botercreme+beetje roomkaas (alleen boter vind ik niet zo lekker)...
En toen begon het drama: tot halverwege naar beneden werd de marsepein mooi glad bedekt... en toen allemaal vouwen en scheuren! uiteindelijk heb ik de marsepein eraf gehaald, wat dikker uitgerold en nog een keer geprobeerd - ok geen scheuren de 2e keer maar die VOUWEN!!
Word er helemaal gek van, krijg taartjes die meer hoog dan breed zijn (dus een soort langwerpige omhoog) gewoon niet netjes bekleed! Iemand tips? Of is het gewoon onmogelijk om een 'hoog' taartje te bekleden? Met lagere varianten nooit problemen...
Dank!
Groetjes Babycakes