1021 bedorven kleur

door Lindy

1023 Vloeibare fondant en botercrème

door Sassyhoneybee

1024 fondant met tylose zakt weer in

door taartenvanikje

1025 dringend advies!

door Ylana

1026 Rode en zwarte marsepein

door flummi

1027 afsmeren met mbc?

door quintyke

1029 Wat voor soort botercreme gebruiken?

door Zonnetje1986

1030 hoe maak je die vierkantjes?

door haffie98

1031 Uitstekers voor rondje op cupcake

door angs cupcakes

  • 7 reacties
  • 1309 bekeken
  • Laatste bericht 10-11-2012 14:40 door marjolein_gravesteijn

1032 barcelona taart

door Blondje75

1033 Marsepein of fondant?

door Linda_B

1034 Fondant bewaren?

door Chocy

1036 kleuren fondant

door Blondje75

1037 Hoe maakt men een 'bolletjestaart' ?

door Sassyhoneybee

1038 hoeveelheid fondant

door Blondje75

1040 marsepein plakt

door Fionaa

1041 verhoudingen voor ganache

door eileen_posthuma

  • 10 reacties
  • 1512 bekeken
  • Laatste bericht 06-11-2012 08:53 door Esthers Feestelijke Taart

1043 een paar vraagjes over bekleden

door patrieske

1045 Glazuur

door Antwannette

1046 wat is bloemenpasta?

door liefmeisie

1047 Cake met chocola bekleed invriezen

door Rianne Bakt

1048 Fondant kleuren!

door Sassyhoneybee