Onderwerp: een paar vraagjes over bekleden
Mijn 1e taart is gelukt, maar er zaten nog wat haken en ogen aan.
Ik wil graag wat vragen stellen wat ik beter kan doen:
1. bij het fondant uitrollen kwamen er "onderhuidse" bubbeltjes op het fondant. Wat heb ik hierbij fout gedaan??
2. bij het fondant op het kapsel doen moest ik iets trekken en met de andere hand gladstrijken. Ging redelijk goed, (2 kleine scheurtjes maar ) maar hoe doen jullie dat laatste stukje gladstrijken?? Ik hield een plooi over............
3. Het fondant zit erop en dan met dat "hoeheetdatgeval" gladstrijken. Dat lukte ook niet helemaal goed. Wat is de beste methode?? En hoe hard kan je op het fondant duwen??
4. Kan het dat het kapsel in het midden hoger opbakt dan de zijkanten?? Zo nee, wat kan ik daar aandoen??
Alvast bedankt voor het lezen en de adviezen!