993 marsepein + maizena -> gisting???

door Carien ( Pagina's 1 2 3 )

994 Chocolade smelten

door wilhelma97

996 Glazuur spuiten

door wilhelma97

998 bekleden vraagje

door Ivo.Dekker

999 Witte chocolade ganache

door Julie

1000 smeltchocolade

door coby

1002 cars bakblik bekleden (mall)

door Creativelady

1003 Fondant bewaren

door chermenex

1004 Vraag over ouwel op taart!

door Nikkiiieee

1005 rode marsepein

door Sylvi

1006 Welke kleur voor whisky?

door nafeesa

1007 jamin fondant grrr

door Troelala

  • 9 reacties
  • 2599 bekeken
  • Laatste bericht 21-11-2012 00:49 door Suikertaartjes-Suuz

1010 Welke fondant

door Lies77

1014 Verven

door Janny Wiemelink

1017 vraagje betreft bekleden.

door weyanda76

1018 spoed vraagje over frosty sheet

door proudmama

1019 Soort plooien in de taart

door Suikertje

1020 Fondant strak afsnijden

door Mari83