1831 Problemen met icingsheet

door hotfixmup

1832 werken met tylose

door dorine16

1833 werken met te zacht fondant

door Nan72

1835 afsmeren stapeltaart

door Ans

1837 Bellen in het fondant

door Antwannette

1838 Hoe maak ik water

door twinstwins

1839 Frosty op fondant plakken.

door Céleste design

1842 Taart in lettervorm bekleden?

door saramirabo

1844 Vraagje over deze cupcakes

door nicky67

1845 Candy melts

door Cyrell

1846 marsepein zo stug om te eten.

door romadejong

1847 foto op taart

door hmmmmlekker

1848 Botercreme 1:1 met patides?

door Esthers Feestelijke Taart

1850 boekvorm

door channe

1852 Kan dat met glazuur????

door SylviVi

1853 Bekleden met glazuur

door esbosje

  • 2 reacties
  • 2232 bekeken
  • Laatste bericht 17-01-2012 23:26 door Ingeborg Martens

1858 hoe dik laag BC ?

door Miss Baksel 54

1859 Welke botercreme voor bctaart?

door nafeesa

1860 Help mijn marsepein lost op

door M. Opperman