1

Onderwerp: Afsmeren/bekleden met iets anders als marsepein of fondant

Hoi hoi,

Volgende week wil ik voor mijn verjaardag een regenboogtaart maken, maar ik wil even wat anders als marsepein om hem te bekleden/af te smeren. Heb vorige week een best wel zware taart qua vullingen gemaakt en daar kreeg ik zo'n groot stuk van dat ik hem zelf effe tegen heb gegeten  :o .

Ik wil de taart gaan vullen met de frambozen-fruitpasta van Hero en kwarkbavarois, maar waar ga ik hem dan aan de buitenkant mee afsmeren? Hoop dat jullie lekkere tips voor me hebben, want ik breek er inmiddels mijn hoofd over  :grr: .

Groetjes Michaela

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.

Re: Afsmeren/bekleden met iets anders als marsepein of fondant

Slagroom, bavarois, ganache?

Life is what you bake it.

3

Re: Afsmeren/bekleden met iets anders als marsepein of fondant

Links bij de FAQ's vond ik dit: http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/

4

Re: Afsmeren/bekleden met iets anders als marsepein of fondant

cream cheese frosting, of de Amerikaanse buttercream (met crisco ipv boter)

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

5

Re: Afsmeren/bekleden met iets anders als marsepein of fondant

Cream cheese frosting lijkt me wel erg lekker, ga eens een recept zoeken.

Iig bedankt voor het meedenken  :thumb: .

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.