1951 satin ice marsefond??

door cakejes

1953 poured fondant

door Sam81

1954 Fles Taart "help"!!!

door Debbes

1957 in2bake, waar te koop?

door Esthers Feestelijke Taart

1958 strakke taart

door wjanssengeraeds

1959 eetbare print voor cupcakes

door Jolanda 1969

1960 Spoedvraagje Ganache

door ras84

1961 Is dit erg?

door An_Angel

1962 hoe fondant op dummy bevestigen?

door tinkerbell79

1966 ingevroren fondant

door alina77

1967 marsepijn of fondant

door sandrap2010

1969 Hoe wit , wit houden

door wildenbergm

1970 smeltchocolade in ganache

door Magdala

1971 fondant

door Kami

1972 taart bekleden

door prenden

1974 Is Bakels glutenvrij?

door Jultie

1975 Fondant laat los

door Mamaj

1976 hoe maak je een abraham???

door xx-andrea-xx

1977 fondant huidskleur

door ladyninja

1978 Cricco of poedersuiker ?

door Klavertje 4

1979 Schotse ruit

door jufjolientje

1980 Welke manieren van taarten bekleden

door SelinevdVeen