1

Onderwerp: ingevroren fondant

In de winkel vertelden ze me dat ik overgebleven fondant kon invriezen en voor een volgende keer kon gebruiken.
Nu begin ik er echter aan te twijfelen. Want meestal moet iets na ontdooien snel op en ik ga er nog meepuzzelen en dan komt ie zaterdag pas op. Kan dit of zal ik toch maar nieuwe kopen?????
Wil ook niet graag mijn taart verprutsen...

Re: ingevroren fondant

Fondant is gewoon buiten de koeling heeeeel lang houdbaar.

Life is what you bake it.

3

Re: ingevroren fondant

buiten koeling, luchtdicht verpakken, en je kan gewoon tot de THT datum ermee werken.

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

4

Re: ingevroren fondant

yep, dat weet ik nu. maar ik had het dus op goed vertrouwen meteen ingevroren. Toen had ik dit forum  nog niet ontdekt. Maar kan ik die ingevroren fondant nog gebruiken of die niet meer??? Ik had het helaas dus al ingevroren....

5

Re: ingevroren fondant

Ik denk het wel maar, dat weet je pas zeker wanneer je het geprobeerd hebt. :think:

Groetjes, Renata