2551 fondant te vers?

door Mirzan

2552 ganache trekt in taart

door BakkerB

2554 vraagjes gevulde glaasjes

door proudmama

2555 uitharden fondant*Helpje*

door myrquin

2557 Marsepein opnieuw kleuren?

door Risje80

2559 welke smoother is dit?

door Tamtaartje

2562 bustier - bekleden

door Daniellehvw

2563 frosty sheet loopt uit

door sabrina mooiman

2564 Hoeken van rechthoek wegwerken ...

door DebbyDaniel

2565 Bekleden lukt maar niet strak

door superzus

2566 hoe word het spul om de taart heen genoemd? kijk foto!

door konijntje073 ( Pagina's 1 2 )

2568 marsepein?

door joosie77

2570 Mist niemand de Ballina?

door lisette38

  • 4 reacties
  • 974 bekeken
  • Laatste bericht 12-07-2011 21:14 door Suikertaartjes-Suuz

2573 Bekleding Chocoladetaart

door M@rleen

2574 Gladde Cake Pops maken

door legopop

2578 hoe krijg je hem recht ??

door tima

2579 Glazuur of chocolade topping

door jowseej

  • 5 reacties
  • 6695 bekeken
  • Laatste bericht 09-07-2011 09:20 door Briqitte Dekkers

2580 hoeveel marsepein dummie??

door petrawb