5221 thomas taart maken

door mamie3

5222 Merinque poeder black out.

door kamta2000

5223 borden..?

door MirKool

5224 donkerblauw

door sandra m

5225 Mijn fondant is te hard geworden

door Gabriella

5226 Marsepein 1:3 of 1:4?

door Knubje

5227 hoe maak ik "huidskleur"?

door lindaholleman

5228 Waarom gaat m'n fondant 'smelten'?

door Annemarie1107

5229 Bakels / Pettinice?

door Annemarie1107

5231 houdbaar?

door lailavanduinen

5233 Wit kleurstof?

door Lo

5235 meringue botercreme vraagje

door heleen80

5236 CC's met MMF bekleden

door Mariska1984

5237 donkerblauw

door poldergirl

5238 Maken van water

door Wicked One

5239 taart met marsepein bekleden

door Patricia1983

5241 Gekraakte randjes

door Soepkip

5243 tips bij chocobom gevraagd

door caatjevanverkade

5245 Fondanten super zacht

door Cupcake_Ann

5247 gouden taart

door pasqualle

5248 MMFondant t

door starbelly

5250 Chocoladerand en afsmeren

door MirandaB