Onderwerp: meringue botercreme vraagje
Kan je meringue botercreme ook gebruiken als laag onder je marsepein??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » meringue botercreme vraagje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je meringue botercreme ook gebruiken als laag onder je marsepein??
Nee niet mee afsmeren dat doe je met 1:1 botercreme.
Anders gaat de marsepein smelten,
ik heb net toevallig met de zoekfunctie naar deze vraag gezocht en daar waren alle antwoorden dat het w
haha...dan blijf ik dus meelezen...ben benieuwd!!
http://www.dekoekjesfee.be/nl/forums/de … botercreme
Deze kan inderdaad wel voor het afsmeren gebruiken.
Er zit wel eiwit in.
Bij afsmeren met meringue botercr
Het kan prima hoor!
http://www.dekoekjesfee.be/nl/forums/de … botercreme
Deze kan inderdaad wel voor het afsmeren gebruiken.
Er zit wel eiwit in.
ja deze creme bedoelde ik ook!!
bedankt voor de reacties!!
Ja hoor, gewoon mee afsmeren. Nog nooit problemen mee gehad.
Ja hoor, die gebruik ik ook altijd met afsmeren.
nou heb ik die meringue botercreme gister voor het eerst gemaakt, maar ik vind dat als hij in de koelkast is geweest het een beetje korrelig proeft....
Hoe kan dat komen??
Is hij terug op kamertemperatuur ?
Had je geproefd toen hij net gemaakt was ? Misschien was je suiker niet helemaal gesmolten ?
toen hij klaar was was hij lekker, zonder korreltjes... ze proeven ook niet als suiker...
dus eerst op kamertemperatuur laten komen??
heb ik ook meteen een vraagje, kan je er ook mee afsmeren als je eiwitpoeder hebt gebruikt want in dat geval voeg je dus wel water toe.....
en ik had het ook dat het nadat het in de koelkast was geweest het heel brokkelig was, maar idd wellicht eerst weer op kamertemperatuur laten komen.
ik gebruik vaak de merinque creme en geen problemen mee, ook na het ontdooien (haal hem 1 dag van te voren uit de vriezer) laat ik hem rustig op kamertemp. komen en nooit korrelig, blijft heel zacht en romig....
Ik gebruik het Altijd!!! perfect super en de smaak is niet te evenaren!!
Ik maak de merengue botercreme ook vaak van eiwit poeder, nooit smeltproblemen gehad! (nou ja, wel met het warme weer, maar dat had een andere oorzaak)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » meringue botercreme vraagje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.