5071 Kleurstof

door AnjaS

5072 1 kg fondant

door margot

5073 ipv marsepein

door geavZ

5075 Wat is het verschil?

door corine12

5076 Recept icing mix

door leinaaa

5077 wilton icing afsmeren?

door femmie

5078 hoeveel marsepijn

door lianne200

5079 Fondant grijs kleuren?

door joynme

5081 glinstering op marsepein

door lianne200

5083 lettertappits

door sandy

5084 SPOED - Hoe bruidstopper bevestigen

door evelien1001

5086 Afsmeer vraagje + Bekleden

door kamta2000

5090 smaak fondant

door Pauline ( Pagina's 1 2 )

5091 Ganache vraagjes

door Yessie

5092 voor het eerst met fondant,tips?

door caatjevanverkade

5093 Rolfondant 5 euro per 250 gram WAAATTTT

door joyce1982 ( Pagina's 1 2 )

5095 afsmeren van een taart

door susy

5096 Roze en electric Pink??

door Marieke76

5099 Hoe doen jullie dit??

door ikbaktaartjes!!

5100 Botercrememix & marsepein

door sonnig