2941 afsmeren onder ganache

door Christaaa

2943 glad bekleden met icing?!?!

door mirtje

2946 Taart smelt

door MaakmijeenTaart

2947 kleurtjes van de cake pops

door Taaartjes

2948 chocomousse

door jolienM

2950 Hoe krijg je die vierkantjes

door Romanojo

2951 Fondant of Marsepein ???

door Manon88

2952 cake pop vulling

door carlakim

2954 Grrroomm Frustratie!!!!

door sweetheart88

2955 marsepein kleeft

door nagelsan

2956 strakke zijkanten

door creamina

2957 Taartje :)

door shannah

2958 nepnagels en kleuren

door Nokkie

2964 2 lage taart

door Manon88

2965 glazuur en bewaren

door Rope23

2966 Peggy Porschen

door Charo

2968 Welk merk marsepein?

door Bloeme

2969 sugarflair kleurstof dik geworden

door Vizzstick