Onderwerp: afsmeren onder ganache
Hoi!
binnenkort wil ik een taart "bekleden" met ganache. Bij de howto zie ik dat alleen de zijkant afgesmeerd is. Is het beter om de bovenkant niet te doen? Of is het gewoon niet nodig?
Groetjes Christa
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren onder ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi!
binnenkort wil ik een taart "bekleden" met ganache. Bij de howto zie ik dat alleen de zijkant afgesmeerd is. Is het beter om de bovenkant niet te doen? Of is het gewoon niet nodig?
Groetjes Christa
Ik smeer mijn ganache taarten helemaal niet af .
In mijn ervaring smelt nl de bc toch eraf als je de warme ganache erop doet. Ik smeer wel eerst de zijkant in mer ganache voor ik het op de bovenkant giet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren onder ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.