1

Onderwerp: Fondant of Marsepein ???

Ik wil graag een stapeltaart maken, kan ik deze beter bekleden met Fondant of met marsepein?

en ik heb ook al gelezen dat je je Fondant of Marsepein moet mengen met tylose ? om het te verstevigen? Gebruik je dit alleen voor je figuurtjes of ook voor het bekleden van je taart?

Hoop dat iemand mij kan helpen!

2

Re: Fondant of Marsepein ???

Keuze is aan jou.............fondant of marsepein, smaak is zo verschillend

Tylose: bij marspein heeft dit weinig effect. Je gebruikt dit alleen om fondant te laten uitharden: voor rechtopstaande vlinders of bloemen of voor boetseersels. Voor het bekleden zeker niet...........

3

Re: Fondant of Marsepein ???

Zelf gebruik ik graag marsfond.
Dat is 50/50 fondant en marsepein door elkaar.
Het is net zoals Karin zeg.
Je kan zelf kiezen wat je wilt gebruiken.
Wat je fijn vind werken of lekkerder vind.

Als je de zoekfunctie gebruikt zal je zien dat
iedereen weer zo z'n eigen voorkeur heeft.
Of vanwege een allergie bv geen marsepein gebruiken.

Succes  :thumb:

Cake makes your smile !!!

4

Re: Fondant of Marsepein ???

Bedankt voor de tips!! Wat een fijne site is dit toch!! :thumb:  :Y