Onderwerp: Grrroomm Frustratie!!!!
Gggrrrr wat was ik net gefrustreerd!!!
De fondant vloog hier bijna de kamer door
Kneden, kneden, kneden, kneden maar het bleef scheuren onddanks dat ik het niet te dun uitrolde.....
Gemixt met wat marsepein: bleef scheuren!!
En ik heb echt heeeellll lang gekneed maar het blijft scheuren!!
Toen dacht ik het uiteindelijk goed te hebben gedaan maar toen ging het scheuren toen ik het erop legde! En nu had ik zoiets: Zoek het maar uit!!! Ik heb hem de koelkast in gemietert en we eten hem nu maar zelf op..... NOu ja mijn vriend dan want het is niet goed voor mij!
De vorige taart ging ook al niet vlekkeloos met fondant terwijl mijn eerste taart met marsepein wel vrij goed ging!
Scheurt marsepein dan minder snel of had ik gewoon geluk ???
Ik probeer morgen nog maar een taartje (al heb ik geen mix meer maar alleen nog bloem, eieren etc dus ik hoop dat ik nu wel een keer een taartje kan maken gewoon met bloem )
Taarten maken is erg leuk maar sjonge jonge jonge wat kan het soms frustrerend zijn!!!