1321 dubbel bekleden

door janneke@britt

1322 Biscuittaart afsmeren met...

door barbiiee21

1323 Scheuren in de randjes .... help !!

door DebbyDaniel

1324 Hagelslag aan de zijkanten...HOE???

door Esthers Feestelijke Taart

1326 rolfondant van regalice

door JessicaW

1328 HELP!! spoedgeval

door Pookietijger

  • 3 reacties
  • 1613 bekeken
  • Laatste bericht 22-06-2012 16:29 door Taarten van Kris

1333 Hoe beginnen?

door Stap

1334 Marsepein met jelly pudding?

door Nancy71

1336 Vraagjes over mijn Fondant (mis)lukking

door Avee ( Pagina's 1 2 )

1337 hoe poeder rose kleuren?

door rabia

1338 Sharon's vraagjes

door sharon20

1340 Modelleer fondant Bouwhuis

door Antwannette

1343 Hellpp!! -spoedje-

door manonetje

1344 Marsepein of Fondant

door Lessie

1345 En nu?!! Wanneer bekleden?

door Trillium

1346 Petit Fours Fondant?

door Wouter

1347 Vloeibare glucose maken HELP!

door Krentje

1348 bekleden cakedrum met marsepein

door Corry1969

1349 invriezen en dooien taart

door Aradhna