6601 fondant

door Ilseb

6603 vierkant bekleden

door Mira Max

6604 ganache vraag

door biets

6605 foto

door suzanne

6607 Ganache

door ilonka77

6608 Nu maar aan de marsepein?

door deysi

6609 hellup dames jullie advies nodig

door joycemvpepper

6611 Uitrollen fondant

door citroen

6613 Beginners vraag ..

door LauraXX

6614 Laagje op marsepein

door AnneBakker

6615 Wat is marmeren?

door LauraXX

6616 smootheren???

door Tinkelbel

6619 Champagnecreme SPOED!!

door Lalidan

6620 hoe strak bekleden

door dwirp

6621 Na invriezen??

door Elisa

6622 zwarte omrandingen puzzelplaatje

door chubbybuddha

6623 hartvorm bekleden

door meyke

6624 Marsepein zacht maken

door Rene1971

6626 fondant of marsepein plakken??

door lilian25

6627 stippentaart

door evamaria

6629 Na het bekleden

door patje06