1

Onderwerp: vierkant bekleden

Hoe bekleed je een vierkante/rechthoelike taart?? Hoe zorg je ervoor dat je hoeken mooi glad worden, geen plooien?
Moet je dan een super grote lap mmf/fondant/marsepein hebben of zo?

Zijn er ergens how-to's of tips???

Ps ik heb de zoekfunctie al geprobeerd, maar kwam niet ver. Als ik meer dan 2 woorden intik (nu dus: vierkant bekleden) dan krijg ik een foutmelding, dus schiet er niets meer op.
Hopelijk hebben jullie tips

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

2 Laatst bewerkt door tom poes (27-04-2008 21:15)

Re: vierkant bekleden

Kijk maar even bij dit topic: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=16866

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: vierkant bekleden

Normale lap uitrollen (dus groot genoeg om je taart te bedekken, maar niet megagroot).
De lap over je taart leggen en dan eerst de hoeken doen; voorzichtig de lap in de hoek met je ene hand uitrekken, terwijl je met je andere hand de marsepein over de hoek heen wrijft. Bij elke hoek herhalen. Dan de kanten mooi glad strijken. Op die manier krijg je geen plooien.