1561 altijd ruzie met botercreme

door Luckey

  • 6 reacties
  • 5538 bekeken
  • Laatste bericht 13-04-2012 13:34 door Esthers Feestelijke Taart

1564 Cake Pops en chocolade smelten

door Cynthia76

  • 5 reacties
  • 3776 bekeken
  • Laatste bericht 13-04-2012 12:33 door The Little Cake Shop

1565 waarmee moet ik afsmeren

door Caroline726

1566 Help de bekleding glijdt van mijn taart

door Jacinta ( Pagina's 1 2 )

1567 witte chocoladepasta

door hp

1569 dierentaart

door patje131

1571 Fondant zelf kleuren of kant en klaar

door janneke@britt

1574 Help hoe maak ik bruin?!?!?

door bloempje1980

1575 help help help help help help help

door kim mama van ian

1576 Botercreme probleem!

door Juudtje29

1579 fondant

door dmd-4life

1580 vloeibare fondant

door sweetlovely

1581 Het maken van een steen/ kleuren

door Mamvandrie

1582 afsmeren van biscuit

door baccara

1583 Glazuur van dokter oetker over Cake pops ?

door Mijn-Eigen-Stijl

1584 funcakes rolfondant

door myrquin

1586 toch vraag ik me dit al een hele tijd af..

door femmie ( Pagina's 1 2 )

1588 Soort dubbele laag, extra bovenlaag?

door Eve-licious

1590 Mijn best bestede...

door Jultie