Onderwerp: afsmeren van biscuit
een vraagje mag ik mijn tiramisuvulling gebruiken om mijn biscuit afte dekken om mijn suikerpasta op te houden ?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren van biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
een vraagje mag ik mijn tiramisuvulling gebruiken om mijn biscuit afte dekken om mijn suikerpasta op te houden ?
Als je hem volgens het recept van de site hebt gemaakt niet.
Als je hem anders hebt gemaakt, moet je uitkijken dat er bijv. geen water in zit.
Dit doet de suikerpasta (fondant) / marsepein smelten.
Zelfs smeer ik altijd af met 1:1 botercrème en krijg ze er super strak mee!
Succes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren van biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.