4143 Verschil fondant en marsepein?

door Kellaigh

4145 fondant kleuren en bewaren

door Keukenprincessie

4147 Mijn taarten smelten... Elke keer weer!

door Tante Connie ( Pagina's 1 2 )

4148 fondant en marsepein

door Biancatjuh

4150 Fondant glazuur bewaren?

door ChelleRt

4151 Bekleden: waarmee?

door Annora

  • 1 reageer
  • 611 bekeken
  • Laatste bericht 22-06-2010 11:17 door Suikertaartjes-Suuz

4153 Botercreme bewaren?

door dvarekamp

4156 mmf is te zacht en blijft scheuren

door Cuppycake<3 ( Pagina's 1 2 )

4157 marsepein scheurt bij uitrollen! Spoed!!

door kaya ( Pagina's 1 2 )

4159 kleur assepoester jurk

door ouafae

4160 help bij het kleuren van rode fondant

door irenegriekspoor

4162 Oranje maken

door Taart24

4163 Marsepein plakt aan deegrol

door Catjeuh

4164 blond???!!???

door francesca

4165 blauwe fondant smelt

door Janine

4166 Glycerine vraagje

door Annemarie'74

4167 Kan afsmeren met ganache?

door Elif

4168 Huidskleur??

door Biancawl