Onderwerp: Nadelen aan Silverwood multisize cakepan?
Onlangs las ik over de multisize cakepan van Silverwood.
Nu heb ik nog geen vierkante bakvormen, dus overweeg ik om deze aan te schaffen, in plaats van een heel scala aan vierkante bakvormen met verschillende afmetingen.
Na wat research heb ik een paar topics over de cakepan gevonden en hier lees ik eigenlijk alleen maar positieve reacties, maar ik wil toch graag zeker weten dat ik er goed aan doe om deze te kopen. Daarom ben ik benieuwd of er ook nadelen aan deze cakepan zitten. Zo heb ik wel gelezen dat dun beslag door de kiertjes loopt, maar dat dit is op te lossen met bakpapier. Is dit ook het geval bij biscuitdeeg?
Daarnaast vind ik de cakepan er heel kwetsbaar uitzien door de dunne randen. Blijven deze wel mooi recht, of zijn ze heel buigzaam?
En bake even strips zullen niet te gebruiken zijn als je kleiner bakt dan 30 cm. Hoe lossen jullie dit op, ter voorkoming dat de cake/biscuit niet gelijkmatig omhoog komt?
Hopelijk kunnen jullie mij helpen met het laatste zetje in de goede richting.
Alvast bedankt.