Re: caramel shortcake , makkelijk en heerlijk!
mss een idee, ik bereid zoiets ( caramel, suikersiroop alles met suiker en vocht) in een koekepan met antiaanbaklaag. Was ooit in een YT filmpje.
de randen met water en een siliconenspatel (niet erin laten) vochtig houden zodat de suiker niet kan verbranden.
In een koekepan (wel met een goede, krasvrije antaanbaklaag) verdampt het vocht sneller en kun je de randen ook makkelijk schoon houden. En je ziet het, als het dreigt aan te bakken.
Ik heb ze in mini cc vormen gemaakt in kleine cc papiertjes, de koek erin gebakken, de caramel erop geschept (bij mij ook met olie) en de gesmolten chocola in een spuitzakje gedaan en een laagje op elk gespoten toen de caramel afgekoeld was. Even beetje schudden methet bakblik zodat de choco mooi glad werd en nu nog proeven....ik ga maar es kijken of de chocola al hard is 




