Onderwerp: biscuitdeeg
Mijn biscuitdeeg is aan de bovenkant droog. en bladdert. Voor de rest is het goed. Het is een biscuittaart van 28 cm en ik zet de hete lucht oven tussen de 160 - 180 en tijd is 30 minuten.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuitdeeg
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn biscuitdeeg is aan de bovenkant droog. en bladdert. Voor de rest is het goed. Het is een biscuittaart van 28 cm en ik zet de hete lucht oven tussen de 160 - 180 en tijd is 30 minuten.
Maak jezelf biscuit of gebruik je een mix? Wat voor bakvorm gebruik je: springvorm of bakpan? En waarmee vet je je bakvorm in?
Mijn 30 cm zet ik ongeveer 55 minuten op max 160 gr. Ik denk dat 180 gr te hoog is. Bedoel je trouwens met bovenkant de kant wanneer je de biscuit omgedraaid hebt? Mijn randen bladeren ook soms en komt dan, denk ik, doordat ik dan toch te veel ingevet heb (roomboter).
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuitdeeg
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.