ik houd ook altijd de tabellen ongeveer aan, rond af naar beneden, en heb altijd ruim genoeg.
ik werk vrij snel, en zorg eerst dat de bovenkant glad is, zonder luchtbellen,
dan druk ik de randen aan, en dan werk ik naar beneden.
Vóór ik dat laatste doe verdeel ik de plooien goed rondom de hele taart,
zodat ik niet aan de ene kant een kleine of zelfs geen plooi heb, en aan de overzijde een grote plooi.
Het overtollige fondant laat ik juist zitten, ik gebruik het als een soort rok die ik geleidelijk maar toch ook vrij snel steeds wijder maak naar onderen toe.
Steeds een plooi pakken, glad strijken, volgende plooi glad maken etc etc,
en zo werk je steeds verder naar beneden.
Het soort fondant maakt zeker verschil, maar hangt ook van persoonlijke voorkeur af.
én... oefening baart kunst!
Je moet het gewoon, letterlijk, in de vingers krijgen!
doen, doen, doen dus! Suc6!
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!