Onderwerp: Beklede taart stomen
Hoi allemaal,
Hebben jullie wel eens een taart na het bekleden gestoomd, dit heb ik op de tv gezien het zou er van gaan glanzen.
Iemand met evaring hierin?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Beklede taart stomen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal,
Hebben jullie wel eens een taart na het bekleden gestoomd, dit heb ik op de tv gezien het zou er van gaan glanzen.
Iemand met evaring hierin?
als je een hele taart lichtjes insmeert met wodka, met een hele zachte kwast gaat hij ook mooi glanzen, de alcohol verdampt, daar proef je niets van
Als je veel poedersuiker gebruikt tijdens het uitrollen kan je fondant er wat stoffig uitzien. Als je dan stoomt wordt het minder stoffig omdat de poedersuiker oplost in de stoom. Echt glanzen gaat je taart overigens niet hoor, hij droogt gewoon weer wat mat op, maar de kleur is wel helderder. Overigens wel voorzichtig doen dat stomen, als je fondant te nat wordt kan het gaan smelten of je deco gaat verzakken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Beklede taart stomen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.