1

Onderwerp: Beklede taart stomen

Hoi allemaal,

Hebben jullie wel eens een taart na het bekleden gestoomd, dit heb ik op de tv gezien het zou er van gaan glanzen.

Iemand met evaring hierin?

2

Re: Beklede taart stomen

als je een hele taart lichtjes insmeert met wodka, met een hele zachte kwast gaat hij ook mooi glanzen, de alcohol verdampt, daar proef je niets van

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

Re: Beklede taart stomen

Als je veel poedersuiker gebruikt tijdens het uitrollen kan je fondant er wat stoffig uitzien. Als je dan stoomt wordt het minder stoffig omdat de poedersuiker oplost in de stoom. Echt glanzen gaat je taart overigens niet hoor, hij droogt gewoon weer wat mat op, maar de kleur is wel helderder. Overigens wel voorzichtig doen dat stomen, als je fondant te nat wordt kan het gaan smelten of je deco gaat verzakken.

Groetjes Petra