Onderwerp: Kenwood Kmix 51 versus Patissier
Hallo,
Ik bak nu sinds 1,5jaar taarten en de laatste maanden steeds vaker, dus heb ik besloten dat ik een betere mixer ga aanschaffen. Mix nu met een handmixer en dat gaat prima, maar een andere mixer lijkt me makkelijker.
Nu twijfel ik tussen de Kenwood patissier en de Kmix. Kunnen jullie vertellen welke verschillen er zijn en waarom jullie voor de een of de ander gekozen hebben?
Ik weet dat de Kmix uit te breiden is met allerlei opzetstukken en dat het wattage iets hoger is. Andere verschillen?
Ik zou er het meest biscuitmix, royal icing en botercreme mee maken. Maar het zou leuk zijn als ook koekjesdeeg of brooddeeg ook mogelijk zou zijn.
Ik heb al veel onderwerpen over de Patissier gelezen en de meningen zijn daar overwegend positief, maar over de Kmix kon ik minder vinden en een vergelijking helemaal niet.
Ik hoor graag jullie reacties!