Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Aangevette slagroom met frambozen en een laagje lemoncurd
Aangevette slagroom met aardbeien en een laagje aardbeienjam
Slagroom met stukjes geraspte witte chocola en een laagje pure chocopasta
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Pagina's Vorige 1 … 19 20 21 22 23 24 25 Volgende
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Aangevette slagroom met frambozen en een laagje lemoncurd
Aangevette slagroom met aardbeien en een laagje aardbeienjam
Slagroom met stukjes geraspte witte chocola en een laagje pure chocopasta
De advocaatvulling van de recepten van de site kan ook in de diepvries. Ik heb t uitgeprobeerd en dit smaakt nog heerlijk als het uit de vriezer komt.
Laagje Bon Bon Bloc vulling, laagje verse aardbeien
Zou iemand mij misschien ook de lijst door willen mailen? Is wel heel erg makkelijk!
Ik ga zaterdag een krokante taartbodem maken en vullen met een laagje kersen jam, bokkepootjes room en advocaatmouse
Na het lezen van de heerlijke opties voor vullingen krijg ik direct zin om ze uit te proberen. Ik ben altijd nog van de BBR en aardb.jam. Ik heb met de mousses ervaring dat als de taart uit de koelkast staat het er tussenuit loopt of de lagen gaan schuiven.
Iemand een idee hoe ik de vulling stevig krijg maar ook zo hou? Hoe maken jullie de vulling met welke ingrediënten??
mousse volgens recept maken en eerst op laten stijven voordat je het in de taart doet
Je kunt ook dijkjes spuiten... waar smeer je mee af?
Maak mousse met slagroom en roomkaas en je kan voor het opstijven een gelatineblaadje gebruiken. Beetje citroensap of water op warmen, gelatine laten weken in koud water, uitknijpen en laten oplossen in warme water/citroensap. Mengsel door je vulling spatelen en in ijskast op laten stijven. Is nog prima smeerbaar!
Jaja ook ik heb zojuist mijn 1e taart en mep taartje gebakken....
Morgen vullen en bekleden, daar heb ik nu al zin in!
Kan echter niet kiezen.
Heb creme au beurre en banketbakkersroom gehaad.
Daarnaast bokkepootjes en mona aarbei-kwarktaart toetje en saroma aardbei. En evt. verse aarbeien.
Help, kan niet kiezen!
Welke combi zouden jullie maken.....
Gaarne jullie mening!
Hallo allemaal,
Ik wil een aantal vullingen gaan uitproberen. Maar ik vraag mij af; Als je slagroom gebruikt moet je daar dan altijd klopfix door doen? Ik ben zo bang dat hij 'instort'. Ik gebruik nu vaak luchtige mona toetjes
ik gebruik wel altijd klopfix/gelatine, maar er zijn er die het zonder doen en waar dat prima bij gaat, dus tsja...
perencréme met gekarameliseerde peren, laagje knapperige chocolade met amandelspijs en een laagje pistachecréme
Niet gebruikelijk, wel lekker;
laag kaneelroom + laag rabarbercompote
iemand ideetjes voor een vulling met bastogne koek?
hallo allemaal, ik wil graag een keer het recept notenbavarois van de site maken, wat is hier lekker bij om te combineren?
alvast bedankt! groetjes Jeannette
en hijs weer bijgewerkt!
slagroom met laagje aardeijam,laagje zwitserseroom met aardbeien fluf gemengd, en een laagje aardbeienjam met zwitserse room.
heerlijke combinatie
Ik moet à.s. Zaterdag een taart maken voor iemand die een vulling wilt als het volgende: biscuit, pudding,biscuit, frambozen,biscuit
Is dit lekker denken jullie??
Ik denk dat het een lekker combi is maar ik zou dan eerder in elke laag pudding doen, en in de pudding leg je dan de frambozen (lekker veel). Dus 2 dezelfde lagen.
safari-botercrème
aardbeien-jam of -bavarois (of vanille bavarois)
en helemaal afsmeren met safari-botercrème
Handig topic!! Iemand ook ideetjes voor de after eight vulling van deze site heb tot nu toe alleen chocolade botercreme gevonden maar houden niet zo van de botercreme.
groetjes!
Ik heb een laag met aardbeien jam en botercreme (met eiwitschuim)
dan een laag Witte-chocolade-yoghurtvulling met daarop verse aardbeien.
Erg lekker!
Oud Hollands genieten met laagje stroopwafelkruimels (slagroom met verpulverde stukjes stroopwafel, ev slagroomversteviger) en een laagje botersnoepjes. Zelf gebruik ik de gele ruitjes, verpulveren en mixen met slagroom.
De stroopwafel laag onder, aangezien deze wat zwaarder is (wel machtig).
Smullen maar!
Ik ga me eens wagen aan de volgende combinatie (bij een chocoladebiscuit)
Laagje 1 : baileys-speculoos (normaal een gewoon dessertje: mascarpone gemengd met verkruimelde speculoos en een geut baileys)
Laagje 2: chocomousse
Pagina's Vorige 1 … 19 20 21 22 23 24 25 Volgende
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.