Onderwerp: Eerste baksel
Nou eerste baksel staat in de oven. Ik dacht dus een vorm van 25 cm te hebben, maar blijkt 28 cm te zijn. gevolg is gooi beslag voor 25 cm erin en weg beslag. niet meer terug te vinden. nou ja beetje overdreven dan, Maar hij zat nog onder de helft. Dus zelfde hoeveelheid beslag aan gemaakt en erbij gegoten. nu kwam hij mooi effe over de helft heen. op verpakking stond 1/2 tot 2/3 vullen. zat er dus netjes tussen. na 30 minuten ga ik kijken. WOW hij is mooi gekleurd maar bol aan de bovenkant (lang leve de tip om je bakvorm te verhogen met bakpapier). stokje erin gedaan en nog niet geheel gaar, dus nog 10 minuten erbij gegeven. ga zo dus weer kijken hoe hij nu is. Maar hij voelde wel al goed aan. Nu zei de man uit de winkel dat je hem meteen uit vorm moet storten, maar las ook ergens dat ze even een plak ofzo op de taart deden om hem plat te krijgen. wat moet ik nu eerst doen?