Onderwerp: Smeg oven
Hallo,
SInds kort heb ik een Smeg oven. Nu vraag ik me af hoe jullie deze gebruiken met taarten bakken. Onder/boven oven of onder/ boven met warme circulatie? Ik hoop dat jullie me tips kunnen geven.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Keuken- en andere apparatuur » Smeg oven
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
SInds kort heb ik een Smeg oven. Nu vraag ik me af hoe jullie deze gebruiken met taarten bakken. Onder/boven oven of onder/ boven met warme circulatie? Ik hoop dat jullie me tips kunnen geven.
Ik heb een oude tweedehands Smeg-oven en die gebruik ik altijd op () op zijn kant (snap je ?)
Ik heb geen smeg oven maar wel een smeg fornuis, ik weet niet of dat anders werkt als bij de losse ovens? De mijne is 90 cm breed maar ook dat lijkt me geen verschil maken.
Ik bak kapsels altijd gewoon op de hete lucht stand.
toppoes, dat is dus boven-onder warmte
[move]--> apparaten rubriek
Ik heb ook een smeg en gebruik onder en boven warmte dur die 2 streepie`s de circulatie gaat later vanzelf aan .
met de hete lucht alleen kreeg ik scheve kapsels
wel heb ik een aparte thermometer erin staan ivm de temperatuur want die wisselt anders veel...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Keuken- en andere apparatuur » Smeg oven
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.