1

Onderwerp: Smeg oven

Hallo,

SInds kort heb ik een Smeg oven. Nu vraag ik me af hoe jullie deze gebruiken met taarten bakken. Onder/boven oven of onder/ boven met warme circulatie? Ik hoop dat jullie me tips kunnen geven.

2

Re: Smeg oven

Ik heb een oude tweedehands Smeg-oven en die gebruik ik altijd op () op zijn kant (snap je ;)?)

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: Smeg oven

Ik heb geen smeg oven maar wel een smeg fornuis, ik weet niet of dat anders werkt als bij de losse ovens? De mijne is 90 cm breed maar ook dat lijkt me geen verschil maken.
Ik bak kapsels altijd gewoon op de hete lucht stand.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: Smeg oven

toppoes, dat is dus boven-onder warmte :lol:

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

Re: Smeg oven

[move]--> apparaten rubriek

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

Re: Smeg oven

Ik heb ook een smeg en gebruik onder en boven warmte dur die 2 streepie`s de circulatie gaat later vanzelf aan .
met de hete lucht alleen kreeg ik scheve kapsels
wel heb ik een aparte thermometer erin staan ivm de temperatuur want die wisselt anders veel...