26

Re: Wie heeft een cricut cake uit Amerika?

ik kan een kitchenaid uit amerika laten komen
hoe zit dat met die stroom dan?

kitchenaid zelf heeft het ook over 50herz of zo
ik hoop dat iemand dit weet voordat ik wat koop wat hier niet gaat werken?

27

Re: Wie heeft een cricut cake uit Amerika?

olivierd schreef:

ik kan een kitchenaid uit amerika laten komen
hoe zit dat met die stroom dan?

kitchenaid zelf heeft het ook over 50herz of zo
ik hoop dat iemand dit weet voordat ik wat koop wat hier niet gaat werken?

Misschien is het handig om een eigen topic te openen.. dit topic is al vrij oud

28

Re: Wie heeft een cricut cake uit Amerika?

ik zie zo snel niet hoe je dat doet?

Re: Wie heeft een cricut cake uit Amerika?

Fulya schreef:

Tja hoe zal ik het omschrijven, de fondant/gumpaste lijkt wel te zacht, en het wordt gewoon niet mooi uitgesneden, het misvormt een beetje. Nou had ik gister de de fondant dus 2 uur laten liggen en toen ging het al stukken beter, maar nog steeds niet mooi strak uitgesneden.. Vriezer heb ik ook geprobeerd maar hielp bij mij ook niet..



hoi,
ik zag uw bericht op dit forum.
ik heb sinds gisteren ook de grote cricut cake.
ben de hele avond druk aan het oefenen geweest .
viel mij eigenlijk niet af hoe het ging.
ben er achter dat de marsepein of fondant heel dun gerolt moet worden een snufje tylose poeder erin de snelheid en de druk heb ik op min staan en gaan.............. super  ( wel je snijnaald in de gaten houden en schoonhouden) .  ik heb ook de exspression en heb daar al een aantal jaren ervaring mee. en weet hoe moeilijk het kan zijn zelfs met papier.maar ik ben helemaal blij hoor met mijn cricut cake