26

Re: Laat je verassen

ooohhh het is nog vroeg,ik ben ziek ...maar hier krijg ik me toch een honger van..bedankt voor het delen van de recepten ga het heel zeker eens proberen!!!!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

27

Re: Laat je verassen

heeerlijke recepten!! maar dat wist je al dat ik dat vond !!!
spreek je gauw

28

Re: Laat je verassen

rianne1970 schreef:

ooohhh het is nog vroeg,ik ben ziek ...maar hier krijg ik me toch een honger van..bedankt voor het delen van de recepten ga het heel zeker eens proberen!!!!!

graag gedaan hoor

29

Re: Laat je verassen

Riannah schreef:

heeerlijke recepten!! maar dat wist je al dat ik dat vond !!!
spreek je gauw

hahaha dank je wel lieverd.

30

Re: Laat je verassen

7alawyat schreef:

Batbot gevult met tonijn

http://i5.tinypic.com/33epsnr.jpg

Ingr. deeg:

1 kilo meel
ongeveer 21 gr. verse gist
ongeveer 375 ml. lauw water kan ook iets meer zijn
zout

*water beetje bij beetje toevoegen en goed kneden net als gewoon brood.
*verdeel het deeg in hele kleine bolletjes en druk het plat, (je kan het deeg ook uitrollen en met een vorm rondjes snijden) laat het dan onder een doek rijzen.
*voor dat je ze in een pizzapan bakt ga je ze nog beetje plat drukken.
(je kan de broodjes ook met klein beetje zonnebloemolie bestrijken en dan bakken)

Vulling:

3 blikjes tonijn in olie
handje vol groene olijven (zonder pit)
1 klein blikje tomaten puree
2 kleine uien
m´3adnous
1 thl. paprikapoeder

*doe een klein scheutje olie in de koekepan en doe de ui en na een aantal min. de m´3adnous erbij beetje gaar laten worden op een middelstand vuurtje
*snij de olijven in ringetjes
*meng dan alle ingr. doorelkaar met 1 eetl. boter of margarine tot de tomaten puree goed met de ingr. gemengd is, dan snij je de batbot half open net als pitabroodjes en vul je het met de tonijn

Die is heel heerlijk heb zovaak gemaakt.. Die vulling vind ik heel erg lekkerste....:D

\

31

Re: Laat je verassen

7alawyat schreef:

Bonbons

http://i9.tinypic.com/40fvg9d.jpg

http://i17.tinypic.com/2llksa9.jpg

http://i12.tinypic.com/2exvnyx.jpg

500g pindas (ongezout)
1 pakje thee biscuit
1 1/2 thl kaneel
150g nougat
1-2 blikjes gecondenseerde melk (nestle)

GLAZUUR:
250g witte chocola

DECOR:
muisjes of suiker decoratie zoals confettie of wat anders

VERDER:
doorzichtig papier/cellofaan
lint

*Snij de nougat door de helft
*Maal de pindas fijn met de thee biscuit
* voeg de kaneel en beetje bij beetje de melk tot dat je er mooie balletjes van kan maken.
*vorm er bolletjes van, doe in in het midden van elke bolletje nougat en maak hem dicht
*smelt de chocola met een beetje olie
*Haal de balletjes door de chocola en Stooi wat decor erop laat ze drogen
*knip de cellofaan in een vierkant van 20x20 cm
*oe ze in de cellofaan en doe er een lintje om of je doet ze in ronde papier vormpjes

die smaak heerlijk....

\

32

Re: Laat je verassen

HMMMM ziet er heerlijk uit allemaal zeg! Hier ga ik ook zeker een keer wat van proberen!

33

Re: Laat je verassen

Oh fijn hier staat een tãjine langzaam te verstoffen omdat ik geen idee had wat er mee te maken . Dank voor de recepten!