Onderwerp: bavarois,kersenjam of kersenvlaaivulling
Nog weer een vraagje van mij. Ik kom er namelijk niet helemaal uit. Ik heb mijn zusje beloofd haar trouwtaart te maken. Ze trouwen donderdag. Nu wil ik dinsdagavond de taarten bakken. Woensdag snijden en vullen en afwerken met rolfondant en marsepeinen roosjes.
Vanaf woensdag middag gaat de vulling er in en donderdagmiddag zo'n 24 uur later wordt de taart aangesneden.
Volgens mij moet de taart buiten de koeling blijven toch omdat er fondant omheen zit? Nu mijn vraag:Wat is het slimst om te gebruiken; kersenbavarois, kersenjam of kersenvlaaivulling? De cake is van chocolade.
Ik lees/hoor verschillende dingen en ik als leek weet dan niet meer wat het verstandigste is, de taart moet er natuurlijk mooi uitzien en lekker om te eten zijn.
alvast heel erg bedankt!!
groet,
Roos