Onderwerp: flower paste recept 2
155gr poedersuiker
1 eiwit
2 bolle theelepels tylo poeder (van 5ml)
1 theelepel wit vet (frituurvet)
Mix de eiwit en poedersuiker tot icing waarbij de punt ietsjes ombuigt. Niet te stijf dus.
Doe de tylo poeder en het vet erbij en meng for ongeveer 45 seconde
smeer een beetje vet op je werkblad en kneed de paste totdat het soepel is.
Doe het in een plastic zak en bewaar het in een luchtdichte trommel.
Deze paste kan in grote quantities gemaakt worden. snij dan de paste in kleinere stukken en verpak het goed en doe het in de diepvries



Boehoehoe!!! Ik krijg een kleverige brij, die absoluut niet kneedbaar is. Heb er al heel wat poedersuiker bijgegooid, maar dat heeft tot nu toe niet mogen baten. Zou ik er nog bijdoen? Of verandert de structuur dan teveel? Of moet ik het gewoon even laten rusten voor ik het begin te kneden?
Daarom maar extra suiker erbij, ik heb net zolang toegevoegd tot het kneedbaar werd. Het eindresultaat was 1750 gram paste, ik had dus ongeveer een extra kilo poedersuiker nodig