Onderwerp: karton, board, drum??
Hallo,
Ik heb al proberen met de zoekfunctie het antwoord te vinden, maar kom er toch niet helemaal uit, vandaar toch een nieuw topic.
Ik wilde graag weten, hoe het nou zit.
Wat is een cake board en wat is een cake drum?
En wanneer gebruik je welke?
Ik wil nl. een stapeltaart maken, van drie lagen.
Zoals ik het tot nu toe begrepen heb, gebruik ik voor de onderste laag de cake drum (die is dik, toch?)
en dan voor de lagen er bovenop als tussenlegger een cake board?
En moet je dan je taart direct op de drum/board maken, of leg je daar dan weer eerst een kartonnetje op?
En welke maat heb je nodig, dezelfde als je bakvorm, of een beetje groter?
Nou, heel wat vragen, maar ik hoop dat iemand et mij kan verduidelijken.
Alvast bedankt, en heel veel groetjes van Hanneke


):
Zal misschien ook wel aan de taartdiameter liggen?
. Soms plak ik twee goud/zilvere taartkartonnen uit die ik dan op elkaar plak. Dit is net zo stevig als de cakeboards. De gewone taartkartonnen zijn toch wat minder stevig.
ik dacht ik vraag maar voordat ik het koop en toch niet stevig genoeg blijkt te zijn:)