Onderwerp: Ec afsmeren
Kun je met ec ook afsmeren als het een drip cake moet worden? Nog nooit mee gewerkt en t is voor eigen gebruik... of smelt de ec van de chocolade?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ec afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kun je met ec ook afsmeren als het een drip cake moet worden? Nog nooit mee gewerkt en t is voor eigen gebruik... of smelt de ec van de chocolade?
Dat kan prima!
Ik krijg m niet echt heel
Strak afgesmeerd.... wordt n dikke laag vrees ik. Hoop dat de chocolade wel mooi wil ‘drippen’ want anders haal ik de ec eraf en doe t alsnog met mbc
Ik krijg m niet echt heel
Strak afgesmeerd.... wordt n dikke laag vrees ik. Hoop dat de chocolade wel mooi wil ‘drippen’ want anders haal ik de ec eraf en doe t alsnog met mbc
Ik krijg m niet echt heel
Strak afgesmeerd.... wordt n dikke laag vrees ik. Hoop dat de chocolade wel mooi wil ‘drippen’ want anders haal ik de ec eraf en doe t alsnog met mbc
Ik smeer altijd 2x af. Soms wel 3x. Dit zijn wel dunne lagen. Tussen het afsmeren door zet ik de taart in de koeling om de bc (1:1) hard te laten worden. Met EC als afsmeerlaag heb geen ervaring. Ik denk, eerlijk gezegd, dat bc beter uithardt dan EC.
Ik zie trouwens dat je uit Boxtel komt. Is niet zover van Vught, waar ik woon
Oeps ....zie dat je het over mbc hebt . Is vergelijkbaar, of zelfs beter, dan bc 1:1
Eerst een crumbcoat, koeling en dan een beetje dikkere laag. Werkt hetzelfde als mbc.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ec afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.