1

Onderwerp: Nutella Rolo Blondie nr 2

Nog een keer de Nutella rolo blondie gemaakt want de andere is al op.
Hij is ook wel erg lekker moet ik eerlijk zijn en daarom nu maar een iets grotere gemaakt.
Deze gemaakt met lichtbruine basterdsuiker waardoor hij lichter is en de naam blondie beter past ;-)

https://myalbum.com/photo/yx9XsGw0gzgB/360.jpg

https://myalbum.com/photo/nOdMEUv8A2Z9/360.jpg

https://myalbum.com/photo/92BYYN2vj5sN/360.jpg

https://myalbum.com/photo/wArr9I0e6RKd/360.jpghttps://myalbum.com/photo/85joXip8txdG/360.jpg

2

Re: Nutella Rolo Blondie nr 2

Smaken ze dan ook anders? Zien er weer erg goed uit!!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

Re: Nutella Rolo Blondie nr 2

lady-vall schreef:

Smaken ze dan ook anders? Zien er weer erg goed uit!!!

Nee hoor niet echt maar als je zegt blondie moet hij natuurlijk wel blond zijn ;-)

4

Re: Nutella Rolo Blondie nr 2

Heb je misschien een recept

Niks moet, niksen mag!

Re: Nutella Rolo Blondie nr 2

MamaSH schreef:

Heb je misschien een recept


Natuurlijk heb ik die :)

Nutella Rolo Blondies
ingrediënten:

     240 gr. ongezouten boter, gesmolten
     290 gr. lichtbruine suiker
     2 eieren
     2 theelepel vanille-extract
     295 gr. bloem
     1/2 theelepel zout
     200 gr.  nutella
     40 rolo snoepjes, gehalveerd
     karamelsaus, optioneel

Instructions

*Verwarm de oven voor op 180 graden. Boter en meel een 20 x 20 cm ovenschaal of een bakblik bekleed met bakpapier.
*Klop boter en bruine suiker in een kom. Klop het ei en de vanille erdoor. Meng bloem en zout.
*Strijk de helft van  blondiebeslag (beslag wordt dik) op de bodem van de voorbereide bakblik.
*Spreid nutella over   het beslag uit.
*Verspreid gehakte rolo over nutella. Lepel en spreid overgebleven beslag erover.

Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 tot 35 minuten of totdat een geplaatste tandenstoker er schoon uitziet.
Haal uit de oven en laat afkoelen. Plak. Voeg desgewenst besprenkeld met karamel toe, serveer.