Onderwerp: Snickerkoeken
Mijn zoon Desley zeurt al 2 maanden over de snickerkoeken die ik ooit gemaakt had dus ik moest maar aan de bak
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Snickerkoeken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn zoon Desley zeurt al 2 maanden over de snickerkoeken die ik ooit gemaakt had dus ik moest maar aan de bak
Die zien er heelijk uit!
Dankjewel dat zijn ze ook echt
Mijn zoon zeurt er steeds over dus zo nu en dan maak ik ze maar even
Zien er zo heerlijk uit, ik snap je zoon wel
Zien er zo heerlijk uit, ik snap je zoon wel
Ja haha... ze zijn ook wel lekker hoor
Baklataart schreef:Zien er zo heerlijk uit, ik snap je zoon wel
Ja haha... ze zijn ook wel lekker hoor
Vraag bewust maar niet naar het recept maar Ohhhh, moet mijn tong bijna afbijten
Haha ja Baklataart. Heb precies hetzelfde
Zien er ook wel erg lekker uit
Dan vraag ik het recept bij deze hahahaha
Wat een heerlijke koeken!!
Zien er super lekker uit! Moeilijk om te maken?
Lieve dames
Ten eerste heel erg bedankt voor jullie leuke en aardige reactie en dacht dat jullie mij inmiddels wel kende haha...
Vraag om het recept en ik plaats het natuurlijk voor jullie.
Kim nee ze zijn niet moeilijk om te maken.
Snickers Cookies
Als je houdt van Snickers, dan zul je helemaal gek op deze cookies! Shortbread koekjes gegarneerd met nougat, karamel en chocolade! Ze zijn hemels
Ingredients
zandkoekjes
340 gram zachte boter
100 gram poedersuiker
1 theelepel vanille
440 gram bloem
¼ theelepel zout
nougat Layer
113 gram boter
390 gram suiker
125 ml. koffiemelk
113 gram pindakaas
2 theelepels vanille
175 gram pinda’s
2 potten marshmallow fluff
380 gram pinda’s
caramel Layer
425 gram van caramel ( dulche de leche ) maar je kunt ook de potten bebogeen ( in de supermarkten bij het zoete broodbeleg ) even in de magnetron wat warm maken.
chocolade layer
320 gram melkchocoladedruppels
2 theelepels olie
instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
In een grote kom de boter, zuiker, vanille, bloem en zout en meng met de mixer
Leg het deeg op een licht met bloem oppervlak en Rol uit tot 1 cm dik
Met een uitsteker koekjes uitsteken en leg ze op ingevette bakplaat.
Bak op 180 graden 14-16 minuten.
Haal uit de oven en laat koekjes volledig afkoelen.
Smelt boter op middel hoog vuur en als het gesmolten is de melk en suiker toe voegen Roeren regelmatig. Haal van het vuur en voeg marshmallowfluff en pindakaas toe en roer tot een gladde massa. Roer de vanille en 230 gram pinda’s door de fluff en verspreid op de koele koekjes direct na nougat heeft gekookt. Warm de caramel op en verspreid over de nogatlaag en verdeel daaroverheen de overgebleven pinda’s. Laat caramel volledig afkoelen voor je de de chocolade er op doe.
Smelt de chcocolade en verspreid die over de koekjes en laat de chocolade hard worden.
Dank je wel voor het delen maar ohhhhhh wat gevaarlijk
Dank voor het plaatsen van het recept maar dat klinkt me toch ingewikkeld ben niet zo thuis in de koekjes maar wellicht toch eens proberen.
Het recept lijkt moeilijker dan het is en stelt echt niet zoveel voor dus ik zou zeggen probeer het gewoon
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Snickerkoeken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.