Onderwerp: Biscuit bakken
Hallo, mijn biscuit is licht en luchtig, maar de onderste laag is wat meer compact, wat kan ik hier aan doen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit bakken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo, mijn biscuit is licht en luchtig, maar de onderste laag is wat meer compact, wat kan ik hier aan doen?
Welkom op het forum!
Misschien leuk om je even voor te stellen in het daarvoor bedoelde topic.
Bedoel je na het vullen of daarvoor? Klinkt mij als een zwaartekracht probleempje..
Wat bedoel je daarmee, zwaartekracht probleem?
Ik denk dat je biscuit net niet gaar is. Gaat maar om een paar minuten langer, denk ik. Als je biscuit net niet gaar is kan het zijn dat na afkoelen er een harde ring in je biscuit zit.
Kan ook komen door te fanatiek invetten, heb ik weleens gelezen op het forum. Dun invetten of even met een keukenpapiertje erdoor voordat je het beslag erin doet.
Tieneke
Misschien iets langer in de oven?
heb je een hetelucht oven of gebruik je de boven en onderwarmte? Ik zet het 40 minuten in een hetelucht ovem op 160 graden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit bakken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.