Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Hallo,
Ik vul mijn taarten altijd 3 laags. Hier doe ik eigenlijk altijd 'vers' fruit bij. Voorbeelden zijn;
- frambozen bavarois, witte chocolade botercreme, frambozen jam met verse frambozen.
- aardbeien bavarois, nutella, banketbakkersroom met aardbeien+jam.
- witte chocolade bavarois, botercreme met jam (framboos combineert goed), vers fruit.Voorheen gebruikte ik ook veel lemoncurt omdat het frisse hiervan goed smaakt met het zoete van
de rest van de taart. Maar ik heb hier geen recepten meer van in mijn hoofd.
Nu voor twee taarten nieuwe combi's aan het bedenken.Het lukt me helaas nog niet om foto's te posten. (al jaren niet eigenlijk, en dan ben ik best handig met computers)
Heb je een recept voor de witte chocolade bavarois en de witte chocolade botercrème? Hoe maak jij de botercrème met jam?
Alvast bedankt.