Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Rainbow Soezen 'bakken, vullen en kleuren'
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
?
Dit topic is voor voor vragen over bakken en vullen.
En op het moment van mijn vraag stond er alleen een foto, excuus.
Om het glimmend te krijgen moet het.de juiste temperatuur hebben bij verwerken, ook glimt ganache meer, dat zou je misschien ook kunnen gebruiken.
Dank je. Het hoort dus ook thuis onder het thema 'Decoreren'...
Mijn excuses, ben net nieuw.
Kan ik dit onderwerp nog verplaatsen?
Ik meld het wel even voor je.
Bij elke titel van een topic staat wat je er kan plaatsen.
Thanks, ook mijn traditionele soezen glimmen niet zo mooi vind ik. Is de temperatuur die aangehouden moet worden voor witte, melk en puur chocolade gelijk?
Ik bak de soezen in 20 min gaar, maar ze zakken meestal wat in. Is inprikken na minuut of 18 aan te raden zodat de binnenkant ook 'uitdroogt'?
Move -> taartdecoratie algemeen
Dank je Kirsten! Ik leer met de minuut :-)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Rainbow Soezen 'bakken, vullen en kleuren'
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.