51

Re: Zwitserse Meringue Botercreme

Hallo,
Iemand die me misschien kan helpen...
Ik heb de Swiss meringue botercreme die ik over had van een vorige taart in de vriezer gedaan, nu weet ik niet meer precies hoe lang dit al in de vriezer ligt, miss 3 mnd misschien iets langer of zelfs korter.. nu moet ik cupcakes maken en afsmeren met botercreme voor een babyshower en twijfel of ik deze botercreme nog kan gebruiken of verse moet maken?
De zwangere vrouw zal er natuurlijk zelf ook van eten.
groetjes Astrid.

52

Re: Zwitserse Meringue Botercreme

Misschien heb je de cupcakes inmiddels al gemaakt en heb je niks meer aan mijn antwoord :lol: . Maar ik zou zelf nieuwe meringuecreme maken. Gewoon voor de zekerheid. Zeker omdat het voor iemand anders is. Je kunt de eerder ingevroren versie misschien nog voor eigen gebruik kiezen?
Als je iets invriest, kun je heel makkelijk de maak- en invriesdatum op je bakje zetten. Dan zit je altijd goed :)

53

Re: Zwitserse Meringue Botercreme

Bedankt MirandaB

Ik ga dat de volgende keer ook zeker doen, Ik had wel de gram opgeschreven, maar vergeten de datum :)