Onderwerp: stapeltaart, stevig stapelen, maar wel goed uit elkaar te halen?
hallo ladies!!
ik heb een vraag, waar ik nog neit echt het goede antwoord op heb gevonden....
Ik maak binnenkort een stapeltaart van 4 lagen, en nu vraag ik me al tijden af, hoe je de taart goed vast kan zetten zodat hij stevig staat voor het vervoer, maar waarbij je de lagen ook weer goed van elkaar kan halen, zonder dat je de hele laag eronder kapot maakt??
Ik was nl. een tijdje geleden op een bruiloft, en daarbij werd de taart dus door de meneer van de locatie aangesneden, en die haalde dus de tweede laag van de taart af, en trok een heel groot stuk van de fondant van de laag eronder mee, omdat dat aan de bodem van de taart zat geplakt!
Hoe kan ik dit voorkomen? Of is het gewoon een kwestie van een groot mes onder de taart doorhalen, voor hij ervanaf gehaald word?
ik hoor graag jullie ervaringen en oplossingen.
groetjes Hanneke